За нас

/
За нас

DUSHKA™ - за първи път в България!

След дълго очакване, естествената козметика с марката DUSHKA™ вече се предлага и в България!

Продуктите от бранда DUSHKA™ са ръчно изработени от натурални масла, екстракти от растения и витамини. Всички съставки притежават сертификати за качество, позволяващи използването им за производството на естествена козметика.

Handmade натурална козметика

Въпреки богатия асортимент на DUSHKA™, предлагащ над 400 изделия за лице, тяло и коса, в производството им не участват абсолютно никакви машини.

Всички компоненти са внимателно подбрани и ръчно смесени, съхранявайки цялата грижа, любов и топлина в състава си, след което внимателно се поставят в специални опаковки и се запечатват.

DUSHKA™ е натуралната козметика, която е 100% handmade и ухае толкова изкушаващо, че ще Ви се прииска да я вкусите!

От къде произлизат продуктите DUSHKA™?

Създателката на концепцията DUSHKA™ е Елена Душечкина, която е изключително творчески ориентирана млада жена. Тя започва да произвежда своите продукти през 2014 г. в очарователния и пленяващ сетивата град Одеса.

От тогава насам марката се е превърнала в синоним на природна хармония, нежна изтънченост, слънчево настроение и преливаща свежест. Тя е любима на всички, които държат на качествената и естествена козметика.

През 2017 г. DUSHKA™ е отличена с Диплома за „Най-висококачествени продукти и услуги“ в град Одеса в рамките на проект „Знак за качество“.

Тестове на козметиката на DUSHKA™

DUSHKA™ поддържа твърда позиция срещу тестването на козметика върху животни!

Официален представител на DUSHKA™ за България

Фирма МРИЯ 2019 ЕООД е официален вносител/дилър на продуктите на DUSHKA™ за България.

Сертификати

Въведете търсена ключова дума и натиснете Enter

Количка

Нямате артикули в количката.